Pages

Monday, October 15, 2012

Baia in bere este mai mult decat un moft al modei

Baile in bere devin tot mai populare in Cehia. Este un cadou excelent pentru o pereche indragostita. Lumea de aici, bautoare incrancenata a berii, se intreaba ce e atat de special sa te cufunzi in bere calda pe langa faptul ca deja iti umpli burtica cu ea. Mitul ca de la bere te ingras s-a spulberat de mult prin partile locului. Dar ca scaldatoarea in bere din cap pana-n picioare iti intinereste corpul este un fapt implinit pe care poti deja sa-l incerci cu 45 de euro sesiunea, cam 2 ore, inclusiv halba cu bere propriu-zisa.

Vitaminele si drojdia din bere, aroma de hamei si malt, spuma laptoasa si calda sunt cateva elemente motivationale ce fac din aceasta mai mult decat un capriciu al tinerilor de a incerca in viata asta orice. De fapt, aceasta forma de spa exista mai mult de 10 ani atat in Cehia, cat si in Germania si Austria. Doctorii spun ca e o chestia tare buna si sanatoasa, cica iti regenereaza eficient organismul. Personal confirm ca tare te mai relaxeaza. Berea in care stai cufundat contine 2% alcool. Atmosfera in general te ameteste fin. Pe langa faptul ca mai torni in tine, nu doar pe tine, bere si spuma, mesele pe care ti le ofera spa-ul la fel contin multe bucate imbogatite ba cu sos din bere, ba brocoli sau carne coapta in bere, ba chiar desert combinat cu drojdie din bere. Deci, n-ai incotro, esti ametit. Terapia insa consta in faptul ca te izolezi total in vitamine si drojdie, nu te grabesti nicaieri, te relaxezi si ai timp chiar sa dormi cat vrei pe un pat impresarat cu fan si lucerna, invelit strans intr-un cearceaf scrobit.

Iata cam ce distractii mai sunt pe aici si daca ai nevoie de sfaturi mai concrete, unde, cat, cum, scrie-mi pe iziumsiplastilina@gmail.com

No comments:

Post a Comment